Matte C

Började räkna matte kl 5 idag efter jobbet och höll på till kl 9, känner mig väldigt duktig och jag har bara 19 tal kvar till på onsdag vilket jag borde hinna göra imorgon! Vid 9 började filmen Cinderella Man som är sjukt bra, baserad på en verklig händelse.
Men nu ska jag sova... Ska upp 7:30 imorgon...egentligen ska jag upp vid 8 men jag måste platta håret också och jag är sjukt seg på att komma upp up ur sängen men sängen är ju gosigast och skönast när man legat och värmt upp den.

God Natt!

tråk...

Fan vilken tråkig, seg och fullt onödig utbildning! Den började vid halv 9 och slutade precis. Jag kunde redan allt dom sa det va basic grejer till och med småbarn kan det där! TV och data spel är svårare. Det känns som om man är tillbax på 90-talet.
Programmet vi ska använda är en blå sida med vit text som man typ ser på filmer fast dom då har en svart sida med grön text.
Nää usch!
Aja ska jobba med programmet hela helgen så det jag måste lära mig nu är alla miljarder förkortningar.
Längtar tills klockan är 4 så jag kan få åka hem!
Är lite sur nu för att färdtjänsten slösat min tid!


Godmorgon

Godmorgon!
Är sjukt trött fastän jag bara degat hemma igår men jag kanske fick för mycket sömn... hehe... Nu sitter jag på jobbet och har precis sjukanmält mig från de 2 lektioner jag hade i skolan. Ska på en utbildningskurs för jobbet kl 8:30 som slutar 12:30 ochjag har hört att den är värdelös men man måste gå så det händer idag.
Efter kursen is it back to work. Slutar runt 4 tror jag...
Sen är det hem och räkna matte. Kom på att jag har matteläxa till på onsdag som jag inte är klar med.

Gratisgodis

Hej bloggen!
Har haft en chill söndag idag med att mysa i soffan med myskläder och kolla på film.
Men jag har även blivit medlem på gratisgodis.se och om man blir medlem skickar dom hem 2 godisar så jag undrar vad jag kommer att få...
Det fanns en massa roliga tävlingar där. Gå iaf in och kolla tycker jag. Det är 100% gratis att bli medlem och det kostar inget när dom skickar hem grejer till dig.

Nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon så jag måste sjukanmäla mig från skolan...
God Natt bloggen!

Crazy

Nu kom jag precis hem från en galen utekväll !
Det hela börjar med att jag och H skulle till obsan för att möta upp sk8erboysen men nu hade dom förflyttat sig till Centralstationen. Så vi åker dit och då har dom förflyttat sig till Åhlens vid plattan så vi går raskt dit men ännu en gång har dom förflyttat sig, men denna gång säger som bara att dom snackar med en japan. Efter 10 minuter får vi reda på att dom sitter vid kyrkan som är mittemot Åhlens, där sitter dom och snackar med 50-åriga Mojo och dricker öl.

Efter ett tag blir dom hungriga så vi drar till donken mittemot Centralstationen och sitter där i en timme och en massa konstiga människor snackar med oss, 2 bögar som knarkade, några engelska tjejer i 20-års åldern som hade varit på maskerad, en tant som såg ut som en häxa, ett svenskt par och en aspackad snubbe som bara mumlade.

Från donken drar vi vidare till Vårberg där nån tjej från skolan skulle ha fest men när vi kommer dit har det tydligen blivit ett stort bråk så vi hänger på tunnelbane perrongen ett tag och beslutar oss sen för att dra till Bandhagen där en snubbe som gick ut förra året ifrån Frys har fest. Vi missade att gå av stationen Bandhagen och när vi kom en station längre så sprang vi ut hoppade ner på andra spåret och över till den andra perrongen för tunnelbanan tillbacka till Bandhagen kom precis.

När vi kom till festen var det en massa folk ifrån skolan så det va nice. Jag och H börjar supa och eftersom vi inte hade ätit så mycket under dagen blir vi berusade väldigt snabbt. Så vi lär känna lite nytt folk och vi dansar och håller på och helt plötsligt sitter vi i hallen och klockan är 3 på natten och V ligger i mitt knä och en kille R börjar hålla mig i handen helt utan att vi ens snackat men H sa att R kollat på mig hela kvällen...
Men alla beslutar sig för att gå och lägga sig och jag hamnar i samma säng som R men inget hände fastän ALLA tror det!

Vaknar klockan 9 av att A kommer in och skriker så alla går upp och jag och H drar direkt för vi vill ha donken frukost som jag tjatat om sjukt länge nu så vi åker till Slussen och äter min efterlängtade donken frukost och sen kommer sk8erboysen och vi snackar en stund och sedan drar sk8erboysen till obsan för att skejta och dricka öl medan jag och H drar hem. Och jag kommer nog stanna hemma idag och bara chilla.

Men det va en helt galen kväll med många roliga minnen som jag kommer hålla kärt!

förkrök före förkröket

Nu har jag och en tjejkompis gjort iordning oss hemma hos mig och haft ett litet förkrök före förkröket..hehe... men nu ska vi in till obsan för att förkröka med sk8erboysen och sedan dra till vårberg.

PARTY ALL NIGHT!

Äntligen!

Äntligen kom pizzabudet så jag kunde betala honom!
Så nu sitter jag här och äter tomatsoppa och peppar mig för fest i vårbeg ikväll. Vårberg låter lite läskigt men det e roliga människor som ska dit så det kommer nog bli kul!
Ska snart göra mig iordning och dra in till stan för att hänga med lite sk8erboys och sedan förkröka innan vårbergsfesten.
Vi hörs!

skönt!

Hej bloggen!
Har precis vaknat och jag har sovit underbart länge! Det var super skönt!
Men nu ska jag ner till centrum och ta ut pengar till pizza budet som kommer någon gång under eftermiddagen...
Hej då!

Galet

Jag stannade hemma ikväll istället för att åka på fest i Trosa så jag tänkte vara lite lat så jag beställde hem pizza. Ringer pizzerian och gör min beställning men denna snubbe va lite lost så han hörde typ hälften av vad man sa så jag fick upprepa mig flera gånger. Det tog 50minuter tills pizzan kom och då säger pizzabudet att man skulle säga till om man skulle betala med kort vilket jag gjorde ett antal gånger...men men... snubben kommer tillbacka imorron någon gång på eftermiddagen så att jag kan betala... vilket förstör hela dagen för mig. En halvtimme efter att pizzan lmnats hos mig ringer pizzerian upp mig och snubben som jag beställde av börjar skälla ut mig och säger att jag aldrig sa till om att jag ville betala med kort så vi tjattrar lite och jag frågar om dom kan komma på morgonen men då är han så sur så han säger att dom kommer nån gång under eftermiddagen UTAN förvarning! Fatta va jobbigt! Jag måste sitta hemma och vänta på dom för att dom gjorde misstaget och anställde en blåst snubbe som tar emot beställningarna!
Men nu ska jag sova för jag är sjukt trött och fick bara 4 timmars sömn inatt. Så imorgon ska jag sova ut!
God Natt bloggen!


Fredag

Hej Hej!
Idag började jag dagen med 3 danslektioner modern, street och sedan balett. Mådde inte så bra men körde på ändå. Efter lunch hade jag religions prov om hinduism och buddhism men kunde inte så mycket så jag kommer nog få IG.
Hängde kvar lite i skolan med några ifrån klassen för att se vad som skulle hända i helgen men det va inget som lockade eftersom de flesta är 18 och jag endast 17 så kan inte hänga med dom ut på krogen...
Kommer hem vid 4 tiden och hoppar in i en dusch och sätter mig sedan vid datan då en kompis tipsar om en fest i trosa men va inte så taggad¨på det men han gjorde mig taggad men efter mycket velande så bangade jag.
Så det blir nog en hemmakväll för mig...

SKÄMMIGT!

PINSAMT! En arbetskollega gick förbi kontoret jag sitter i och började snacka om lite bilder han och en annan sett på facebook då jag festar... Sjukt pinsamt men jag sa att min mamma också hade sett dessa bilder... Vilket hon egentligen inte har och jag vet inte riktigt hur hon skulle reagera ifall hon såg dom...
Men iallafall... Vi fick fika och jag skulle gå och hämta en cola och då står den här arbetskollegan vid kylskåpet och ser mig och säger : Stark ölen är slut men jag ber din mamma köpa in det ;)
Och jag skrattar lite bara, tar min cola och går in på kontoret och va bara tvungen att berätta detta!


En bild som är helt okej från ett album av mina fem på facebook


Nya krafter

Nu har jag ätit lunch, det blev bulgur med fetaost och kycklingspett med bbq sås på. Väldigt gott! Men nu sitter jag inne på mitt ensamma kontor igen och hör elektrikerna arbeta utanför min dörr... Har nya krafter och en massa Coca Cola så jag har ork att jobba här helt ensam. Men som tur är så kan jag vara inne på olika hemsidor och så medans jag jobbar. Hihi! Men nu e det back to work!

Studiedag

Idag har jag studiedag men kommer inte alls hinna eller rättare sagt orka plugga idag. Sitter just nu på jobbet och kommer vara här tills kl 6 ikväll för att sedan åka hem och tvätta, för jag har verkligen inga rena kläder kvar. Kommer tidigast vara klar vid 9 och då kommer jag nog inte ha någon ork att plugga så provet på fredag kommer definitivt gå som det förra religionsprovet som vi hade för 2 veckor sedan...IG! Men jag ska ha omprov om 1 vecka så då hoppas jag att jag får VG men vet inte riktigt när jag ska plugga till det provet heller...
Men nu måste jag återgå till mitt arbete

RSS 2.0